Het eerste akkoord is binnen!

Het eerste akkoord is binnen! Een gemeente waar wij nauw mee samenwerken heeft toegezegd dat zij willen meewerken aan het onderzoek. Concreet houdt dit in dat zij namens ons een uitnodigingsbrief versturen naar hun hele bestand van mensen met een WWB-uitkering. In de brief gaan wij ze verleiden om onze vragenlijsten in te vullen in ruil voor een sprankelende themabijeenkomst over omgaan met baanverlies. Geweldig en een leuke uitdaging om zoveel mogelijk aanmeldingen te krijgen.

Na dit akkoord zijn we volop aan de slag gegaan om het formulier voor de facultaire ethische toetsingscommissie (FETC) in te vullen. We zijn opnieuw in de statistiekboeken en de literatuur gedoken. We hebben dit formulier naar onze promotor gestuurd voor feedback. Dinsdag kregen we een terugkoppeling, het zag er goed uit! ‘Klein’ detail, dat het beter is als we in plaats van 165 mensen, 330 mensen de vragenlijsten laten invullen. Dat hadden we even niet zien aankomen, dus we hebben direct onze stoute schoenen aangetrokken en hebben maar liefs zeven wethouders van sociale zaken van verschillende gemeentes aangeschreven. Wie niet waagt wie niet wint.
Nu eerst zorgen dat formulier voor FETC snel ingediend kan worden, zodat we in de zomer alles kunnen voorbereiden en daarna kunnen starten met het grootschalig afnemen van vragenlijsten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud