Goed nieuws

Het goede nieuws is, dat een grote gemeente bereid is te kijken of we via hen de themabijeenkomsten mogen verzorgen. Als dat doorgaat, en daar gaan we vanuit, komt het aantal van 330 respondenten ineens een heel stuk dichterbij. De uitnodigingsbrief gaat deze week richting die gemeente en dan is het wachten op positief nieuws. Veel werk, maar dat wisten we toen we eraan begonnen. Promoveren is veel werk. Veel werk is goed nieuws

Op korte termijn gaat het toestemmingsformulier naar de Universiteit Utrecht, zodat de toetsingscommissie meteen na de vakantie goedkeuring kan geven. Dan kunnen we officieel van start. Spannend! En tegelijk zien we ernaar uit. We hebben onszelf voorgenomen om in het najaar het eerste artikel te schrijven en aan te melden voor publicatie.

Voor iedereen: houd ons hieraan, informeer, bekritiseer, juich, leef mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud