Theatergroep ‘De Kunst van het Rouwen’

Zondag was ik aanwezig bij de try-out van de nieuwe voorstelling van theatergroep ‘De Kunst van het Rouwen’. Wat zijn Mariska, Lizette en Stephanie toch geweldig goed, een prachtige voorstelling rondom rouw op de werkvloer en wat er schuil gaat achter verzuim.

Ik ben dan ook vereerd dat ze komen op spelen op het symposium werkverlies op 1 mei in Vught, ‘Het is maar werk! en dat ik hun deelname als eerste officieel bekend mag maken. De namen van de andere experts volgen binnenkort.

Een dag voor professionals, die werken met mensen die hun baan zijn of kwijt dreigen te raken.

• Hoe kan het dat de ene persoon ontslag nauwelijks lijkt te deren, terwijl het voor een ander voelt alsof diens wereld vergaat?
• Wat zijn daarin risicofactoren?
• Wat kunnen wij hier als professional in doen?
• Is het mogelijk om de kans, dat iemand vastloopt na baanverlies, te reduceren?

Het wordt een dag waarin wetenschap en praktijk elkaar ontmoeten. Je krijgt nieuwe inzichten, kennis, handvatten rondom werkverlies en rouw. Daarnaast krijgt je toegang tot de onlineversie van de WerkVerliesLijst, zodat je al het geleerde direct in de praktijk kan gaan toepassen.

Na jaren achter de schermen onderzoeken, de buitenwereld in. Leuk! Zie ik je op 1 mei in Vught?
Symposium Werkverlies – Het is maar werk!