Een mini update, omdat het te leuk is om niet te delen.
Mijn eerste artikel is geaccepteerd bij internationaal wetenschappelijk tijdschrift!!
 
De aankomende weken mag ik in conclaaf met de publisher om hem in het juiste format te zetten, en dan kan hij de wijde wereld in. 
Blij en trots. Het voelt nog zo onwerkelijk, waarschijnlijk dringt het pas echt door als ik hem in het format met referentie zie staan. Dan zal ik hem ook delen met de mensen die dat leuk vinden. Kleine waarschuwing, het is droge Engelstalige wetenschapskost.
 
Inmiddels weten steeds meer mensen de WerkVerliesLijst te vinden, en gebruiken steeds meer professionals hem om mensen die hun baan zijn verloren te ondersteunen. Deze publicatie over de WerkVerliesLijst gaat helpen om dit ook op internationaal vlak voor elkaar te krijgen, zodat nog minder mensen onnodig blijven rondlopen met rouwklachten als gevolg van hun baanverlies en ik straks overbodig ben. Dat zou mooi zijn.
 
Maar nu eerst vieren. Geniet van de dag en maak er iets moois van!