Na zeven jaar.. klaar!

Het voelt nog heel onwerkelijk. 

Na 7 jaar heb ik zojuist op ‘de knop’ geklikt. In andere woorden mijn proefschrift ingediend! 

Nu is het afwachten wat de leescommissie ervan vindt. Iedereen zegt dat het goed komt, want 5 van de 7 artikelen zijn al gepubliceerd. Maar goed, het is pas rond als zij groen licht geven, tot die tijd is het afwachten. Dat duurt gemiddeld 4 tot 5 weken. 

Ik heb jaren gedacht als het ooit zover komt, wil ik voorafgaand aan de verdediging een symposium met fijne sprekers om het onderwerp goed in het licht zetten. Nu het dichterbij komt, heb ik besloten om dat niet te doen. Dat geeft te veel stress een dag die ik al heel spannend vind. Wellicht op een later moment als dit achter de rug is en stof is neergedaald. 

Voor nu staat er nog wel een online masterclass WerkVerlies gepland op 1 april (deel 1) en 8 april (deel 2) van 10-12. Er zijn nog plaatsen vrij.

Hopelijk kan ik in de volgende nieuwsbrief de datum van de verdediging delen, maar nu eerst dit nieuws tegen zoveel mogelijk mensen vertellen, zodat langzaam kan doordringen dat mijn proefschrift echt klaar is. Jee. 

En nee geen zorgen, ik blijf gewoon doorgaan met het onderzoeken van rouwen om baanverlies, want er is nog teveel wat we niet weten en onderzoeken is leuk. 

Dank voor alle hulp en bemoedigende woorden. En voor de reddende engels die taalchecks hebben uitgevoerd op de laatste stukken om het proces te versnellen. Zo fijn. 

Wordt vervolgd. 

Geniet van het weekend en de zon.

Ga naar de inhoud