Verdediging 21 juni 12.15 – live stream

Het aftellen is nu toch echt begonnen, en mijn ‘struisvogel’ heeft sinds woensdag het pand verlaten. Mijn lieve collega’s en Paul hadden woensdag namelijk een proefpromotie geregeld, waardoor ik al een keer kon oefenen met het beantwoorden van vragen. Naast dat het hilarisch is om je collega’s aan te spreken met ‘hooggeleerde opponent’, was het ook heel leerzaam om vanuit andere invalshoeken naar je eigen proefschrift te kijken. Bovenal was het verrassend leuk om te doen, dat had ik vooraf echt niet verwacht. 

Dinsdag 21 juni 12.15 is het zover. 
Voor degenen die er niet live bij kunnen zijn, het is ook te volgen via een live stream met deze link:
https://live.starleaf.com/ODQxMDg6NjMwMjAw

 
Dank voor alle fijne berichten. Het lukt momenteel niet om op iedereen te reageren, omdat ik behoorlijk geleefd word door de 21e en het ontzettend druk is met onderwijs, allemaal studenten die nog dit jaar willen afstuderen. Weet dat ik alle berichtjes erg waardeer, ook als je (nog) geen reactie terugkrijgt. 

De digitale versie van mijn proefschrift mag ik nog niet delen, omdat er nog twee stukken under review zijn bij twee tijdschriften. Van beiden verwacht ik snel een reactie, maar tot die tijd staat het proefschrift nog onder embargo. 
 
Bij de aankondiging van de verdediging staat een beknopte samenvatting van de 9 hoofdstukken. 
https://www.uu.nl/agenda/promotieonderzoek-naar-gecompliceerde-rouwklachten-bij-baanverlies
 
Geniet van het weekend en pas goed op jezelf!
 
Ga naar de inhoud